Investeringsprojecten

Biologische boerderij Bioduin

Kredietbedrag
€ 6500
Geïnvesteerd
0%

Investeren

Hoe werkt het?

U kunt al een investering doen vanaf 5 euro! Daarmee ondersteunt u een ondernemer bij het realiseren van zijn of haar duurzaam project. Zelf profiteert u van het product of de dienst en/of u krijgt de investering terug met rente zoals omschreven in de projectbeschrijving.

Project keuze
Hiernaast ziet u de projecten waarin u kunt investeren. Bepaal in welk project u wilt investeren en klik op bekijken. Hier wordt een beschrijving gegeven van het project. Deze beschrijving is door de ondernemer/ kredietnemer aangeleverd.
Als u wilt investeren, klikt u op investeren en komt u op de website van Crowdaboutnow en volgt u daar de gevraagde stappen.

Crowdaboutnow
Het landelijke crowdfunding platform Crowdaboutnow is een partner van ons. Het voordeel om met dit platfrom in zee te gaan, is  dat het Zeeuwse Platform nu alle variaties binnen crowdfunding  kan aanbieden. Crowdaboutnow heeft een vergunning van de AMF hiervoor.

Vragen
Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..