Donatie projecten

Welterusten Sinterklaas

Donatiebedrag
€ 3000
Gedoneerd
€ 735
24%

TWEE , film van Eddie Bimmel

Donatiebedrag
€ 2000
Gedoneerd
€ 130
6%

Cruyffcourt Goese Polder

Donatiebedrag
€ 40000
Gedoneerd
€ 170
0%

Rolstoelhockey

Donatiebedrag
€ 1000
Gedoneerd
€ 1025
102%

Doneren

Hoe werkt het?

U kunt al een donatie doen vanaf 5 euro! Daarmee ondersteunt u een initiatiefnemer of organisatie bij het realiseren van het project dat duurzaam is en de leefbaarheid in eigen leefomgeving vergroot.

Project keuze

Bepaal aan welk project u wilt doneren en klik op "Bekijk project". Hier wordt een beschrijving gegeven van het project. Deze beschrijving is door de projecteigenaar aangeleverd.

Doneren

Als u wilt doneren, klikt u bij de volgende stap op doneren en vult hier de gegevens in, waaronder het donatiebedrag.

Bevestiging

Als laatste stap klikt op mailen. Als de mail + donatie binnen is registreren we uw gegevens. U krijgt dan van ons per mail een bevestiging.

Betaling

U kunt betalen door overboeking op banknummer 2024038522 met vermelding Zeeuws Crowdfunding Platform en het projectnummer.

Het bankrekeningnummer staat op naam van de Stichting Zeeuws Ontwikkelingsfonds, de website beheerder van het Zeeuws Crowdfunding Platform. Het is een apart rekeningnummer, dat uitsluitend wordt gebruikt voor crowdfundingdonaties.

De mail met uw gegevens, waaronder het donatiebedrag, wordt na aanklikken automatisch zowel naar ons als naar de projecteigenaar gestuurd. De mail met een bevestiging van ontvangst wordt eveneens gelijktijdig zowel naar u als de projecteigenaar gestuurd.

Projectmiddelen

Zodra het project 100% is volgeschreven wordt het geld, via de rekening van de Stichting Zeeuws Ontwikkelingsfonds, overgemaakt aan de projecteigenaar en stopt de mogelijkheid om te doneren. Op de desbetreffende projectpagina wordt dit gemeld.

Als het gewenste bedrag op de deadline te weinig is wordt dat bedrag eveneens overgemaakt naar de projecteigenaar. Dan moet dit vermeld staan in de projectbeschrijving en hoe dit bedrag besteed of aangevuld wordt.

Als het gewenste bedrag wordt overschreden voor het bereiken van de deadline, kan het doneren voortgezet worden tot de deadline. Dan moet dit vermeld staan in de projectbeschrijving en hoe dit extra bedrag besteed wordt.

Kosten

Voor het onderhouden van de website, de administratie en de marketing van de Zeeuws Crowdfunding Platform brengen we een bedrag in rekening van 2% van de ontvangen donaties.

Project rapportage

De uitvoering van het project wordt op de site van het Zeeuws Crowdfunding Platform bevestigd met een voortgangsrapportage en een evaluatie als omschreven in de projectbeschrijving.

Vragen

Heeft u nog vragen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.