TWEE , film van Eddie Bimmel

TWEE , film van Eddie Bimmel

Een Zeeuwse film produceren met kansen voor filmtalenten en voor Zeeland? De eerste Zeeuwse sciencefiction film wordt gedraaid in Vlissingen Oost, op een hypermoderne locatie met een boodschap voor de toekomst.

HET DOEL

Crew en cast met zowel beginnende als ervaren filmers en acteurs, willen graag een korte film maken over een maatschappelijk toekomstbeeld in Zeeland met als thema de wenselijkheid van de vooruitgang, de voor en tegens. Verpakt in een spannend verhaal hopen wij mensen aan het denken te zetten. De film wordt opgenomen bij de COVRA, een prachtige futuristische omgeving en achtergrond waar menige maatschappelijke discussie plaats vindt en cultuur hoog gewaardeerd wordt.

DONATIEBEDRAG

Wij worden gesteund door de stichting CAVAK, die als doel heeft de Zeeuwse film zowel nationaal als internationaal onder de aandacht te brengen. Deze stichting wordt bestuurd door professionele vrijwilligers en kan ons voorzien van apparatuur, kennis, begeleiding en een financiële bijdrage. De rest van de kosten moeten wij zien te voldoen met middelen van sponsors en donaties. Bax-shop in Goes sponsort ons met € 750,- en levert een vrachtauto om de apparatuur te vervoeren. COVRA stelt haar kantoorruimte beschikbaar en verzorgt ook de lunch voor ons. We hopen dat er veel vrienden en kennissen zijn die ons willen helpen om er iets moois van te maken. Wij hebben nog € 2000,- nodig voor extra apparatuur en licht, de verdere catering, de kleding en inrichting van de set en de belichting en de afwerking na de opnames.

Als tegenprestaties verloten wij onder de donateurs:

  • een bezoek op de set
  • originele crew t-shirts met logo
  • vermelding op de aftiteling
  • kaartjes voor de premiere in Cinecity Vlissingen
  • of een filmvoorstelling op de draailocatie

 

LOOPTIJD PROJECT

Onze draaidagen starten op 25 juli, het zou geweldig zijn als wij op 4 juli het bedrag bij elkaar hebben zodat we het benodigde materiaal kunnen aanschaffen en het decor kunnen bouwen.

U werkt dan mee aan een productie die de Zeeuwse filmcultuur op de kaart kan zetten en bevorderen.In aansluiting op de Zeeuwse filmfestivals, die steeds meer nationale en internationale bekendheid genieten zou het een prachtige nieuwe "industrie" voor Zeeland kunnen worden.

Start Project

20-06-2016

Eind Project

04-07-2016

Donatiebedrag

€ 2000

 

Looptijd

3 weken

De besteding van de donaties indien op het einde van de looptijd het gewenste donatiebedrag niet is gehaald

Indien het gewenste donatiebedrag niet gehaald wordt moeten wij onze onze visie bijstellen en zullen we zonder professionele afwerking moeten werken. We zullen dan wel ook van onze ervaringen genieten maar het resultaat zal waarschijnlijk minder scoren op festivals.

De besteding van de donaties indien het gewenste projectbedrag op het einde van de looptijd is overschreden

Indien er meer geld wordt ingezameld dan nodig is zal dit worden gebruikt om extra voorstellingen aan te bieden aan belangstellenden en instellingen.

https://www.facebook.com/tweedefilm/photos?

FilmstarZ is een 8 maanden durend programma waarin drie aankomende regisseurs vanaf 16 jaar, door middel van intensieve coaching en begeleiding, hun eerste korte film maken. TWEE ( Eddie Bimmel) is een van de drie films die dit jaar met hulp van stichting Cavak gedraaid mogen worden. Het is voor cast en crew een prachtige kans om hun talenten te ontwikkelen en te laten zien.... en voor de productie een geweldige uitdaging om dit met een zeer beperkt budget te kunnen volbrengen.

Gedoneerd

€ 130

6%
Start Project
20-06-2016
Eind Project
18-07-2016
Donatiebedrag
€ 2000
Looptijd in maanden
1
Project website :


Project Eigenaar

Eddie Bimmel/ Contact: Monika Jacobi en Natasja Jobse
Monsterweg 22
4454 AA Borssele
0646169698

Bedragen tot nu toe gedoneerd

Datum Gedoneerd
17-06-2016 € 10.00
20-06-2016 € 20.00
20-06-2016 € 25.00
22-06-2016 € 30.00
26-06-2016 € 25.00
26-06-2016 € 20.00